HELLO, IT´S ME !

Hei Sina,

Mul on meeletult hea meel, et oled sattunud mu esimest blogi postitust lugema.

KES? MIKS? KUIDAS?

Minu nimi on Liis, aga Sinu?

Olen noor naine Eestist, kes kasvatab enda imelist väikest poega, kuid lisaks argipäeva elule on mul palju ideid ja mõtteid, mida soovingi just siin teiega jagada. Blogimine on minu jaoks mõte, mis on olnud mu peas juba viimased viis aastat ning siit algab idee teostus. Võibolla mõtled juba millest ma teile kirjutan? Peamiselt on mu suurteks hobideks küünekunst, jumestamine ning uute ilutoodetega tutvumine. Eks sellest ma kirjutangi, kaasaarvatud kõigest mis mul meele rõõmsaks teeb. Jagan heameelega väikest tükikest enda elust, aga et rohkem teada saada, tule kindlasti tagasi!

IMG_20160114_194958

Aitäh Sulle, et olid lõpuni minuga ning ootan Sind ka järgmisi postitusi lugema.

PS! Kuna näpud juba sügelesid ja tahtsin kirjutada, siis lehe kujundus ei ole lõplik ning täieneb pidevalt.

Seniks, aga hoia ennast ja kohtume uuesti !

Enne kui lähed, tutvu ka minu FACEBOOKi lehega https://www.facebook.com/BeautybyLisberg/

Follow my blog with Bloglovin

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s