LT Beautybox

Üleeile tuli mulle Look Fantastic veebruari Beautybox. Tegemist on Inglismaa firmaga, mis teeb iga kuu erinevaid ilutooteid tutvustava karbi kus on esindatud 6 toodet erinevatest valdkondadest. Arvan, et see on ideaalne neile, kes soovivad proovida uusi tooteid kuid ei julge kohe täissuuruses osta.

Selle kuu pakis oli lisaks Beautyboxile ka pandud kaasa Elle UK märtsi kuu ajakiri, mis on väga tore väike lisa. Proovisin kõik asjad järele ning annan teile pisikese ülevaate.

  1. Monuspa Relaxing Bali Massage & Body Oil – keha õli nagu ikka, kuid selle lõhn mulle absoluutselt ei istu,  meenutab tugevat sidruni lõhnalist nõudepesuvahendit. Kahju .
  2. Bliss pink grapefruit and aloe body butter – Vot see on küll tõeliselt mõnus kehakreem, lõhnab nagu värske puuvilja kokteil ning teeb naha hästi siidiseks.
  3. HI Impact Brows , eyes and brow perfector palette – Ilusad suured värvid ning väga matid. Isiklikult saan enda kulmudel kasutada vaid pruune toone. Kuna ma üldiselt värvin kulme pliiatsiga, siis seda paletti ilmselt kasutan lauvärvidena.
  4. Denman mini keyring brush – Mega pisikene juuksehari võtmehoidja näol.
  5. Lord & Berry matte lipstick pencil – Üli hea pigmendi ja kreemise koostisega huulepliiats. Väike ja nunnu, sobib ideaalselt käekotti pistmiseks.
  6. KMS California Color Vitality conditioner – Pudeli peal ei ole kuskil kirjas, et tegemist on hõbe palsamiga, kuigi just see, see ongi. Tutvustuses on kirjas, et taastab ja kaitseb juuksevärvi. Kuna mul on juukseotsad blondid, siis proovisin ära ning peaks mainima, et juba paari minutiga tundus mulle, et tegi tooni külmemaks.

 

Selleks korraks kõik! Lähen teen endale mõnusa kohvi ning hakkan Elle ajakirja sirvima. Kui teil on mõtteid ja ideid millest sooviksite minu blogis lugeda, siis andke sellest teada, olgu see iluvaldkonnas või tahate mu pisikesest pojast lugeda või hoopis mõnda mõnusat koogi retsepti, siis kõik ideed on oodatud.

Seniks, aga nautige tänast lumesadu ning olge mõnusad! Ja ärge unustage enda nahka niisutada enne kui välja lähete, sest muidu saate krimpsus ja kuiva naha endale nagu mina eile, kes ei kreemitanud ei käsi ega nägu enne jalutama minekut.

Enne kui lähed, vaata üle ka minu FACEBOOKI konto: https://www.facebook.com/BeautybyLisberg/ ning INSTAGRAM: https://www.instagram.com/lisbergbeauty/

 

 
Follow my blog with Bloglovin

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s