Life update + chitchat

Lõpuks ometi olen ma siin tagasi, et kõikide enda huvitavate sündmuste ja muutustega teid kurssi viia. Igapäev lähen magama kahetsusega, et miks ma teile kirjutanud ei ole. Kahjuks reaalsus on see, et elus tuleb teha valikuid. Kaks aastat unistamist on teoks saanud, kuid sellest juba hiljem. Tunnen, et nende viimaste 3 kuuga on minu loovus aina kasvanud ning uusi ideid ja inspiratsiooniallikaid tuleb ainult juurde. Alustame siis täitsa kaugest minevikust, et üldse aru saaks, millest see kõik algas. Enne kui edasi loed, soovitan sul üks mõnus kohvi või tee ja väike snäkk kõrvale võtta, sest see postitus tõotab olla päris pikk 😉 .

img_20160731_170539.jpg

20.mai toimus selline vahva üritus nagu NYXi iluõhtu, kuhu ka mina kutse sain. Olin nii ootusärevuses ning kui üritusel käidud sain, olin super rõõmus, et sellest osa võtsin. Kohapeal tegi üks mega cool meikar nagu Maret Ubaleht laivis meiki modelli peal ning õpetas kuidas lihtsate nippidega muuta tavalist neutraalset meiki palju isikupärasemaks. Ta pidas väga motiveeriva “loengu” meile ning kõige selle juures sain inspiratsiooni meeletult ning usun, et see õhtu oli mul esimene samm selle suunas, et väljuda oma mugavustsoonist ning just seda ma teinud olengi ja päris suurte sammudega.

IMG_20160731_170655

IMG_20160520_205739

IMG_20160731_171301

“MA TEGIN SELLE ÄRA!”: oli mu esimene reaktsioon ning kohe peale: “MIDA MA TEINUD OLEN??!”.

Mõte enda juuksed punaseks/orantšiks värvida on mul olnud juba ammu, kuid siiani ongi see vaid hetkeemotsiooni najal tekkinud mõte. Kui ma kevade Buduaari ajakirjas nägin ühte kaunist ning minu silmis meeletult stiilset naist koos leegitsevate juustega teadsin, et tahan samat värvi, et just see on ideaalne, kuid ikka jäi see paariks kuuks ainult mõtteks. Erinevalt eelmistest kordadest jäi see mind koguaeg kummitama kuni ühe õhtuni, kui kirjutasin sõbrannale, et ta mu juukseid värvima tuleks. Lõpuks saabus see õige tunne, et nüüd on see aeg käes ja ma ei taha enam blond olla. Minu jaoks oli see meeletult suur samm, sest olen alati kartnud enda juustega katsetamist, sest minu jaoks on nad nii tähtsad ning ma ei oleks suutnud leppida olukorraga, et midagi läheb valesti. Mõeldud ning järgmisel ööl tehtud! Algul ma muidugi ehmatasin iga kord kui enda peegelpilti nägin, kuid nüüd iga päevaga aina rohkem armastan enda uut mina. Just täpselt uut, sest tunne on nagu oleks uuesti sündinud.

IMG_20160721_211046

Olen mitu aastat unistanud, et saaksin minna International Makeup Center kooli õppima ning minule täiesti ootamatult sai see unistus reaalsuseks. Kool hakkas 6.juuni ning kestab 10 nädalat, millest 8 on mul juba läbitud. Kuu aega enne kui teada sain, et saan minna, ma muust ei mõelnudki. Põhimõtteliselt lugesin päevi. Ma olen lihtsalt nii õnnelik! Just kooli tõttu ongi mu terve suvi möödunud meeletult kiirelt, kuid ma ei kurvasta selle pärast, sest see oli mu unistus nii kaua! Kooli minnes ma teadsin, et tempo läheb mega kiireks, kuid mõtlesin, et ah, küll rongiga edasitagasi Tallinna vahet sõites leian aja et teile postitusi kirjutada ja blogiga tegeleda. Ilmselgelt seda ei juhtunud, sest just rongisõidust sai mu ainuke puhkehetk. Hetkel on mul eksamiteni 2 nädalat jäänud ning peale seda kavatsen suve lõpuni puhata ning veeta enda kalli perega. Lisaks olen ka mitu väikest blogiprojekti välja mõelnud, kuid sellest siis kui õige aeg on käes. Koolist pikemalt ka hetkel kirjutama ei hakka, kuid kui teil on huvi siis võin teha pika postituse kõigest lähemalt.

Vahepeal toimus ka Eesti Blogiauhindade jagamine, kus ka mina osalesin Ilublogide kategoorias. Koha peale ma kahjuks ei jõudnud kuid hiljem netist tulemusi vaadates, olin niinii rõõmus, et sain 6.koha “Ilublogide” kategoorias. Aitäh, aitäh, aitäh kõigile kes minu poolt hääletasid !!!

img_20160731_171811

Juunis toimus esimest korda ka NYX Baltic Face Award kus ka mina osalesin. Edasi ma küll ei pääsenud, aga see andis mulle nii palju juurde. Väljusin täielikult enda mugavustsoonist ning lasin pintslil käia ja värvidel lennata. Kahjuks muidugi peale filmimist avastasin, et oi tore, kõige huvitavamaid osasid ei olnudki kaamera filminud, aga kahjuks olin juba varustuse omanikule tagastanud ning uuesti filmida polnud võimalik. Do’ng my best next time!

 Kui teil on huvi lugeda lähemalt ning näha toredaid pilte sellest, mis koolis toimunud on, siis anna mulle kommentaaridesse teada.

Vaata ka kindlasti mu teisi sotsiaalmeedia kanaleid:

http://www.instagram.com/lisbergbeauty

http://www.facebook.com/BeautybyLisberg

Follow my blog with Bloglovin

2 thoughts on “Life update + chitchat

  1. Mina soovin väga teada rohkem meigikoolist! Hoian su tegemistel seal silma peal ja nii vahva tundub, väga tubli oled! Igas mõttes väga inspireeriv postitus, keep on going! 🙂
    BTW, see revolutioni shimmer cube mis sa mulle lahkelt ilublogijate kokkutulekul andsin on IMELINE TOODE! 🙂

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s