SPRING CLEANING|1. osa VIDEO

Täna oli täpselt ehtne kodupäev. Mõtlesin, et peaks siis selle sorteerimisega kuskilt otsast alustama. Võtsin, siis ette kõik nahahooldus tooted, kehakreemid, näokreemid, seerumid ja õlid. Lootsin, et jõuan veel näohooldus tooted ning juuksed asjad ka läbi võtta, aga kahjuks mitte. Tegin siis enda esimese “kevad puhastuse” video ning loodan, et meeldib. Sain video monteerimise ajal teada seda, et mul on kaks toredat parasiitsõna, mida ma varem tähele pole pannudki, nendeks olid siis “mingi” ja “mingisugune”. Päris naljakas oli kuulata ennast nii, aga samas, see olen mina ise. Kui sind huvitab, millised tooted olid jamad ning lendasid prügikasti ning millised asjad ma ära kingin, siis vaata kindlasti videot! Hoiatan, et video tuli üpris pikk, seega soovitan ühe mõnusa tee ning snäki kõrvale võtta!

Anna mulle ka teada, milliseid tooteid sa ise nendest proovinud oled ning kas sooviksid ka teisi sama teemaga videod vaadata?

Seis: 60 toodet -> 5 prügikasti -> 12 ära anda -> 43 alles

Follow my blog with Bloglovin

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s