Ilublogijate kokkutulek 2017

IMG_8387Magusaisu eest hoolitsesid Tassikoogid! foto autor: Lauriina (lauriinake.blogspot.com.ee)

See toimus taas!!! Eile käisin Butterfly Lounges kauaoodatud Ilublogijate Kokkutulekul, mis toimus teist korda. See kord oli korralduslik pool veidi teistmoodi ning õhk oli vabam kui eelmisel aastal. 40 blogija asemel oli seekord vaid 20 blogijat ning see andis võimaluse suhelda rohkem. Suhtlesime mõnusalt ringis ning igaüks, kellel soovi oli, sai rääkida enda mõtetest. Nii mõnus on olla inimeste keskel, kellel on samad huvid ning kellega võib ilu ja meigitoodetest lõpmatuseni rääkida. Sellel aastal puudusid tooteesitlused, kuid minu meelest sellest väga hullu ei olnud. Olen väga-väga rõõmus, et sain taaskord võimaluse sinna minna. Ainus mida kahetsen on see, et ei suhelnud nii paljudega kui oleks võinud, aga ehk saan seda juba järgmine aasta parandada!

IMG_8397Foto: Lauriina

image2.JPGMega ägeda blogija Jannega! Vaata ka tema blogi: http://muajanneblog.blogspot.com.ee Foto autor on Lustikummut: http://www.lustikummut.eu/

image1Foto: Lustikummut

Kui eelmine kord oli rõhku pandud toodetele ning kingikoti suurusele, siis see aasta pühendati rohkem üksteisega suhtlemisele. Mina läksin üritusele teades, et lahkun sealt kerge kotiga, kuid ei, nad üllatasid meid jälle! Jalutasin rongi peale suure kingikotiga nii, et koju jõudes tahtsid käed küljest kukkuda. Olen südamest tänulik ning suured kallid ja paid ürituse korraldajatele ja sponsoritele, kes meid nii lahkelt on hellitanud.

IMG_8463Väike sneekpeak kingikotti. Kes mu Instagrami storyt on jälginud, on juba näinud tervet koti sisu. Kes aga pole, siis juba varsti tutvustan neid tooteid teile rohkem.

IMG_8465Kingikotist leidsin ühe väga mõnusa snäki. Algul magus ning pärast mõnusalt tšillise järelmaitsega popkornid.

17974516_1520405754665959_631725118_nMeie kõik! 🙂

Kohtume juba järgmistes postitustes, aga seniks, mine vaata minu Facebooki lehele, sest seal on toimumas mõnus loosimismäng, mis kestab 27da aprillini.

https://www.facebook.com/lisbergbeauty/

Follow my blog with Bloglovin