JOIK ILUÕHTU!

Mulle on alati pakkunud huvi JOIK tooted, kuid proovinud olen vaid mõnda. Mul oli ülimalt heameel kui sain kutse JOIK iluõhtule, mis toimus selle nädala neljapäeva õhtul. Seekordne üritus oli suunatud ilublogijatele ning kokku oli meid 9. Õhtu oli täis üllatusi ning postitiivseid emotsioone. Meid võeti vastu väga soojalt ning õhtu möödus lõbusalt ilutoodete keskel. Meid kostitati mõnusa snäki ning kuuma joogiga.

IMG_8600

 Usun, et enamus meist, keda huvitavad ilutooteid on JOIK nime varem kuulnud. Kes, aga mitte siis JOIK’i lugu algas 2005. aastal kui JOIK alustas esimese Eesti firmana kvaliteetsete sojavahast lõhnaküünalde tootmist. Tänu suurele edule lisandus tootevalikusse ka looduskosmeetika tooted alustades seepidest, vanni-, kehahooldus- ja käte ning jalgade hooldustoodetest kuni näohooldustoodeteni. Kõik JOIK tooted valmistatakse algusest lõpuni käsitööna Eestis ning kasutatakse vaid kõrgeima kvaliteediga looduslikke või looduslähedasi tooraineid. JOIK looduskosmeetikatooted ei sisalda parabeene, mineraalõlisid, silikoone ega muid tervisele võimalikku ohtu kujutavaid koostisosi. Samuti ei testita ühtegi toodet mitte kunagi loomadel. Joikil on 20 eri lõhnaga küünalt ning kõik lõhnad vastavad küünalde nimedele.

IMG_8601

IMG_8519.jpgfoto: Lauriina

Õhtu jooksul saime tuttavaks kõikide JOIK toodetega ning neid omal nahal proovida ning kõik läbi nuusutada. Leidsin nii mõnegi lemmiku, mida tulevikus endale soetada tahaks. Kui aus olla, siis üle poolte olid sellised, mida suurima heameelga kohe katsetaks. Üks mis mulle eriti silma jäi, oli porgandiõliga säraandev kuivõli kehale. See oleks suvel päevitunud nahale ideaalne ning proovin selle kindlasti ära. Lisaks vaadake vaid, kui kaunis see on.

särav

Lisaks üks imeline toode, mida me kõik proovida saime, oli käte ning jalgade koorija. Võin garanteerida, et me kõik lahkusime sealt siidiste kätega ning see toode töötab suurepäraselt. Mulle meeldiks väga, kui JOIK lisaks enda tootevalikusse sama toimega huultekoorija. Lisaks “vanadele” toodetele saime esmatutvustuse viiele uuele tootele. Nimelt tuli JOIKil neljapäeval välja kehapesu vahud, spreiga ihupiimad ning raseerimiskreem naistele. Vahud ning ihupiimad lõhnasid kõik imeliselt ning enda kingikotist leidsin passioni ja mango sarja, mis just osutuski mu lemmikuks lõhnakomboks.

IMG_8586Uued tooted! Päikseline passioni ja mangoga kehapiim ning sama lõhnaline pesuvaht.

Õhtu ei lõppenud üllatustega. Saime pisikese minikontserdi ning samuti toimus JOIK facebooki lehel LIVE esitlus, kus siis uusi tooteid tutvustati. Soovitan seda kindlasti järele vaadata siit: https://www.facebook.com/pg/JOIKJOIK/videos/?ref=page_internal

IMG_8615.JPG

Lahkusime kõik väikse kingikotiga ning samuti soetasin mõned ostud nende Vabrikupoest, aga nendest pikemalt kirjutan teile hiljem, siis kui olen need kõik läbi katsetanud.

Soovitan teil ruttu-ruttu minna uudistama JOIK kodulehele http://www.joik.ee , sest veel täna saab tellida sealt tooteid ilma postikuluta. Lisaks, et saaksite pisikese allahindluse, on mul teile -10% sooduskood “ilukevad”. Sooduskood kehtib mai lõpuni. Mõnusat shoppamist!

Veel üks suur Aitäh JOIKile, selle mõnusa õhtu eest. Sain niinii palju uut infot ning avastasin palju uusi imelisi tooteid.

Follow my blog with Bloglovin

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s