Miks ma ei blogi?

Seda küsimust on minult nii  mitmedki korrad küsitud ning lisaks , et millal uusi postitusi tuleb.

Kes mu eelmist postitust lugesid, teavad, et läksin juuni kuust täiskohaga salongi tööle. Mu suurim hirm oli, et mul pole tööd ja kliente keda veel kaunimaks muuta, siis reaalsus oli teine. Ma olen nii paljude toredate inimestega tuttavaks saanud ning olen teinud nii palju tööd, et kui lõpuks kui sain pikemad vabad päevad jäin lihtsalt haigeks, sest keha polnud selle koormuse ning tempoga harjunud. Olen ju olnud pea kaks aastat lapsega kodune.

19399549_1363512063717222_1864693079145067812_n.jpgÜks imeilus lõpetaja, kellele lõpumeigi tegin.

19274845_1357912827610479_1619958469724564581_nÜks küünetöö, mis on minu tehtud. Viimasel ajal on prantslane taas nii palju populaarsust kogunud, kuigi jah, see on aegumatu klassika.

Olen palju lulgenud, et enamus blogijaid kirjutavad enda postitusi hoo pealt, öösel enne magama minekut või hoopis bussiga sõites telefonis, siis mina nii ei oska veel. Ma ei tea, kas ma olen ainukene inimene, aga mulle meeldib positusi kirjutada nii, et olen enda kirjutuslaua taga, kus ei valitse kaos nagu praegu (laua pealne ning alune on lihtsalt üks suur kosmeetikaladu), kus keegi mind ei sega ning ma saan võtta oma aja, et rahus ja vaikuses kirjutada. Pean ümber õppima, sest viimane kuu on näidanud, et tööd tehes ja veel väikse lapsega, neid vaikuse hetki väga tihti ei kohta ja tulebki ära kasutada iga vaba hetk.

Mul on piinlik enda koostöö partnerite ees, kes ootavad, et enda kogemusi jagaksin. Teadke kõik, et ma pole teid unustanud ning mõtlen enda blogi ning postituste peale iga päev.

Et negatiivsetelt toonidel mitte edasi minna on mul mõned toredamad mõtted ka. Nimelt ma olen tegelikult juba mitu mitu pikka kuud mõelnud minna üle videoblogi peale, või siis vähemalt pooled postiused teha videona. See mõte on mul juba niii kaua olnud, aga tänu sellel, et uue kaamera sain, andis see indu juurde. Lisaks jõudis kaua oodatud statiiv ka kohale ning lõpuuuuuks tekkis võimalus ning tellisin endale ringlighti, mida olen nii kaua tahtnud. See peaks ka varsti kohale jõudma ning ma loodan, et juba varsti saan teha enda esimese korraliku videopostituse. Kuna mulle endale meeldib rohkem videoid vaadata kui blogipostitusi lugeda siis tundub see kõige õigem (kuigi ma loen ka väga palju postitusi).

Ma loodan, et ma ei kõla nagu mingi vinguja, kes otsib põhjuseid mitte blogida. Ma lihtsalt tõesti ei oska hoo pealt suvalises kohas hakata telefoniga postitusi kirjutama. Mõte lihtsalt ei hakka kunagi siis jooksma.

Äkki kellelgi on mingeid ägedaid nippe kuidas lasta enda loovus valla igal aja hetkel või äkki on hoopis mõnda head raamatut soovitada?

Siin kohal ma küsiksin ka kaas blogijatelt nõu, millise video monteerimis programmi ma võiks endale soetada ning millega kõige kergem oleks peale windows movie makeriga videosid kokku panna?

Enda armsatelt lugejatelt tahaksin, aga teada, kas teile meeldib rohkem videosid vaadata või lugeda blogi postitusi 🙂 ?

 

One thought on “Miks ma ei blogi?

  1. Ma ei suuda ka telefonis postitusi kirjutada ning teen seda alati arvuti taga. Videopostitusi on muidugi huvitavam jälgida ning ma ausalt vaatan rohkem videosid (kui ise peamiselt kirjutan blogi, aeg-ajaltmõni video tuleb sekka), kui loen teiste kirjutisi. Oleneb muidugi teemadest ka. Aga kui sul juba vastav varustus olemas, siis vaataksin huviga meigivideosi (sinu tehtud meigid alati nii ilusad ja lainerijoon-WOW! oskaks ma ka 😀 )

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s