Eesti esimese NYX COSMETICS poe avamispidu koos väikese videoga!

Esimene NYXi pood Eestis on juba avatud ja usun et agaramad meigifännid on seda ammu ka juba külastanud. Mina sain kutse 29dal augustil toimunud nn VIP avamisele, kuhu olid kutsutud erinevad blogijad, meikarid, ajakirjanikud ja kõik teised tähtsad ja erilised, kes vähegi meigiga seotud on või seda armastavad. Ma olin üli rõõmus, et kutse sain ja teadsin kohe, et proovin esimest korda teha ka väikese lühivideo üritusest.

 

 

Lihtsalt geniaalne sõõrikusein, pärast kodus kahtesesin, et miks ma ometi ei proovinud sealt ühte.

NYXiga tegin esimest korda põhjalikumalt tutvust eelmise aasta aprillis, kui Ilublogijate esimesel kokkutulekul oli ka NYX esindatud ning teavitati suur uudis, et bränd on peagi peagi Eestisse tulemas. NYXi esimene pood tuli Ülemiste Keskusesse ning lisaks saab nende tooteid osta ka Kaubamaja Ilumaailmast. Oehhh.. see pood on tõeline imedemaa, valikus on üle 2000 toote ning võin käsi südamel garanteerida, et iga üks leiab sealt endale midagi. Amazing!!! Lisaks oli üritus nii mõnusalt korraldatud, hea muusika, hea söök ja jook ning palju toredaid inimesi. Õhku muidugi palju ei olnud, aga eks häid ja toredaid inimesi mahub ikka ühte kohta korraga.

 

 

Iga üritusele tulija sai pisikese mündi millega pärast õnne proovida. Vaata kindlasti videos, kuidas minul läks. Lisaks jäi mulle silma see Ultimate lauvärvi palett, milles on neli erinevat tooni kolme erineva lõppviimislusega.

DSC02870.JPGVäike selfie Maretiga, kes alati nii inspireerivalt mõjub.

Nagu alati on NYX mega helde enda kingikottidega ning see kord leidsin enda pakikesest 6 uut toodet, plus üks toode mille sain ühelt armsalt blogijalt kingituseks, mille tema omakorda sai sellest vahvast mängumasinast, mida ka videos on näha. Lisaks ostsin veel ise 3 põnevat toodet, mis on minu jaoks täielikud must have’id sügisesse. Kingikotist saadud tooteid ma veel katsetanud ei ole, aga kindlasti annan varsti teile tagasisidet.

DSC03163.JPGMinu kingikoti sisu. 

DSC03169.JPG

Soetasin endale tavalise pruuni silmapliiatsi, sest avastasin, et mul pole ühtegi, kõik on sädelevad ning lisaks huuleõli. Huuleõli on mõnusalt niisutav ning huuleläike aplikaatoriga potskas. Must have kõigile, kes fännavad matte huulekaid, mis huuled üli kuivaks muudavad.

Nagu igal brändil on ka NYXil omad head ja vead ning alati ei pruugi kõik tooted kõigile sobida. Siiamaani ma väga palju pettunud ei ole ning üldiselt meeldivad mulle nende tooteid väga, kuid siiski võib leida mõned pisikesed nüansid, mida võiks muuta.

DSC03178.JPG

NYX Hydratouch Oil Primer on mu kindel uus lemmik sellesse sügisesse. Minu ülimalt kuiva nahaga sobib see ideaalselt ning mulle meeldib kui särav jääb nahk sellega, eriti kui kasutan tugevaid matte jumestuskreeme. Koostiselt on ta väga vedel ja õline ning selle toote puhul kehtib ütlus less is more. Ainus mis mind häirib on selle toote lõhn, meenutab mulle sidruni lõhnalist nõudepesu vahendit, aga õnneks ei ole see liiga tugev. Soovitan kahe käega kõigile kellel kuiv nahk!

Mina jäin üritusega enam kui rahule ning kindlasti külastan nende poodi varsti uuesti (mitte, et mul meiki juurde oleks vaja). Aitäh NYXile ja peatse kohtumiseni!

Siin on väike video teile NYXi avamispeost .

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s