What, jälle video?!! Today it’s all about the essence.

PS! Ei, ma ei ole jälle punapea 😀

Öeldakse, et parem hilja kui mitte kunagi ja ma olen sellega täiesti nõus. Miljonil erineval põhjusel see video millegi pärast varem teieni ei jõudnud. Küll oli monteerimisega jamad, küll oli mälukaart kadunud, küll oli palju tööd ja siis üldse ununes ära. Kuid iga kord kui mõnda essence toodet kasutasin, mõtlesin, et “oot, kuhu see video jäi?”. Minu suurimad vabandused armsale essence tiimile, kes pidid mu tagasisidet nii kaua ootama. Püüan hoida kätt pulsil ning ka blogis rohkem askeldada. Vähemalt motivatsioon on laes ning tunnen, et olen endale selgeks teinud, miks ma seda kõike siin teen ning kohe kui lasin lahti kohustusetundest, asendus see suure inspiratsiooni laenguga.

DSC00730.JPG

Räägin ma siis essence meigibrändist, nende kevad/suve kollektsioonist ning kõikidest teistest essence headest ja mitte nii headest toodetest. Video on taaskord pikk – tutvustasin uusi tooteid (enam mitte nii uued), katsetasin tooteid enda peal ning rääkisin pikalt ja laialt kuidas tooteid kasutada ning rääkisin enda arvamustest. Nii, et enne video vaatama hakkamist, tee endale üks tee, võta kõrvale küpsis ning vajuta play nuppu. Et video huvitavam oleks, siis jätsin kõik enda siirad emotsioonid sisse.

DSC00753.JPG

Mina avastasin essence kosmeetika juba ammu ammu, kohe kui see Eestisse müüki tuli ning see on mu üks lemmikumaid “drugstore” meigibrände. Kuna essence on ka täiesti cruely free, sobib see mulle ideaalselt. Neil on nii armsalt plikalikud pakendid ning iga natukese aja tagant üllatavad nad uue kolletsiooniga. Kahju on muidugi, et kõik erikollektsioonid Eestisse ei jõua. Vaatasin, et neil on ka uus sügiskollektsioon väljas. Mulle jäi nii mõnigi põnev toode silma ja kindlasti lähen niipea neid ka poodi uudistama.

DSC00750.JPG

Video tegemisest on möödas juba mitu head kuud ning osad tooted on minu vaieldamatuteks lemmikuteks saanud. Näiteks enim kasutan ma igapäevaselt seda camoflage peitekreemi, lisaks on mu lemmikuks laineriks saanud essence super precise silmalainer, lisaks muidugi vanad head huulepliiatsid ning kuna mul enam ripsmepikendusi pole, on igapäevases kasutuses ka lash princess ripsmedušš.

Aitäh Sulle, kui jaksasid video lõpuni vaadata ning kindlasti palun anna mulle märku kommentaaridesse, milline on sinu lemmik essence toode.

PS! Video lõpp jäi selline, sest mu monteermisprogramm andis ka otsad 😀

Järgmise korrani, ciaaaoo!

2 thoughts on “What, jälle video?!! Today it’s all about the essence.

  1. Hetkene lemmik on Essence’i all about matt fixing powder, jääb nii mõnus siidine. Aga ainus miinus on see, et mmm.. jätab? flashback’i.

    Ja väga meeldib see, et jutustad samalajal kui meiki teed, kuidagi lõbusam on kohe vaadata/kuulata 🙂

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s