Juuksed puhtaks ilma veeta?!

by

Olen üks nendest, kes ei soovi enda juukseid pesta igapäev. Seda mitte laiskusest, vaid minu jaoks tähendab juustepesu ühte pikka protseduuri. Kuna mind on õnnistatud kahuste lokkis juustega, mis meenutavad kohati suhkruvatti, pean ma pea alati juuksed üle käima sirgendajaga. Armastan lokke, mis on sirgendajaga tehtud! Kuna ma üritan nii palju kui võimalik enda juukseid kuumade tangide eest säästa, ei saa ma mitte mingil juhul juukseid pesta igapäev. Kuid, kes meist ei tahaks olla igapäev värske soenguga ning puhaste juustega?

 

Blogi inimesed ja kindlasti ka paljud teised on juba ammu kuulnud firmast Batiste. Teile kes te veel kursis ei ole, siis tutvustaksin teile veidi seda firmat. Batiste toodab kuivshampoone, ja mitte lihtsalt kuivshampoone, vaid väga häid kuivshampoone. Olen viimased 9 kuud nende tooteid kasutanud ning need meeldivad mulle väga. Küll, aga ma ei kasuta neid iga kord kui juuksed hakkavad mustaks minema, vaid siis kui tõesti on mega kiire ja ei jõua mässama hakkata – pesu, kuivatamine, sirgendamine. Tootevalik on neil suur ja lai – blondidele, brünetidele, sära andev, volüümi andev jne. Minu isiklikuks lemmikuks on volüümi andev. See annab nii ilusa kohevuse hetkega ning jääb mulje nagu oleks juukseid tupeerinud, ilusti sättinud ning lakiga kinnitanud. Väga mõnusalt ning kergelt saab juuksed selle abil soengusse sättida. Ainus miinus, mis ma välja tooksin kuivshampooni liigsel kasutamisel on see, et juuksevärv hakkab tänu sellele kiiremini enda värskuse kaotama, eriti kui sul on punast tooni juuksed. Mis on ka põhjuseks, miks ma seda nii tihti ei kasuta kui tahaks. Küll, aga nad lõhnavad mõnusalt ning soovitan neid kõigile, kellel kiires elutempos on vaja ruttu värskendust. Kuna nad siiski pesemist ei asenda, ei soovitaks ma kuivshampooni üle kahe korra nädalas kasutada.

 

Juba kolme nädala pärast toimub teist korda Ilublogijate kokkutulek, kuhu mul on au ka see aasta minna. Ma ei jõua ära oodata, et saaks tutvuda uute inimestega, kellele meeldivad samad teemad mis mulle – iluteemad.

Kes soovib rohkem mu tegemistega kursis olla, siis soovitan Instagrammi vaadata www.instagram.com/lisbergbeauty

Väike küsimus ka: Kumba postitust te sooviksite esimesena lugeda, kas tutvustust Look Fantastic märtsi beautyboxist või koos kõikide swatchidega arvustust Morphe 35F lauvärvi paleti kohta ?

Jään teie vastuseid ootama,

L.

No Comments Yet.

Millised on sinu mõtted?

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga