Miks ma ei blogi?

by

Seda küsimust on minult nii  mitmedki korrad küsitud ning lisaks , et millal uusi postitusi tuleb.

Kes mind rohkem teavad, teavad, et läksin juuni kuust täiskohaga salongi tööle. Mu suurim hirm oli, et mul pole tööd ja kliente keda veel kaunimaks muuta, siis reaalsus oli teine. Ma olen nii paljude toredate inimestega tuttavaks saanud ning olen teinud nii palju tööd, et kui lõpuks kui sain pikemad vabad päevad jäin lihtsalt haigeks, sest keha polnud selle koormuse ning tempoga harjunud. Olen ju olnud pea kaks aastat lapsega kodune.

Üks imeilus lõpetaja, kellele lõpumeigi tegin.

Üks küünetöö, mis on minu tehtud. Viimasel ajal on prantslane taas nii palju populaarsust kogunud, kuigi jah, see on aegumatu klassika.

Olen palju lulgenud, et enamus blogijaid kirjutavad enda postitusi hoo pealt, öösel enne magama minekut või hoopis bussiga sõites telefonis, siis mina nii ei oska veel. Ma ei tea, kas ma olen ainukene inimene, aga mulle meeldib positusi kirjutada nii, et olen enda kirjutuslaua taga, kus ei valitse kaos nagu praegu (laua pealne ning alune on lihtsalt üks suur kosmeetikaladu), kus keegi mind ei sega ning ma saan võtta oma aja, et rahus ja vaikuses kirjutada. Pean ümber õppima, sest viimane kuu on näidanud, et tööd tehes ja veel väikse lapsega, neid vaikuse hetki väga tihti ei kohta ja tulebki ära kasutada iga vaba hetk.

Mul on piinlik enda koostöö partnerite ees, kes ootavad, et enda kogemusi jagaksin. Teadke kõik, et ma pole teid unustanud ning mõtlen enda blogi ning postituste peale iga päev.

Et negatiivsetelt toonidel mitte edasi minna on mul mõned toredamad mõtted ka. Nimelt ma olen tegelikult juba mitu mitu pikka kuud mõelnud minna üle videoblogi peale, või siis vähemalt pooled postiused teha videona. See mõte on mul juba niii kaua olnud, tänu sellel, et uue kaamera sain, andis see indu juurde. Lisaks jõudis kaua oodatud statiiv ka kohale ning lõpuuuuuks tekkis võimalus ning tellisin endale ringlighti, mida olen nii kaua tahtnud. See peaks ka varsti kohale jõudma ning ma loodan, et juba varsti saan teha enda esimese korraliku videopostituse. Kuna mulle endale meeldib rohkem videoid vaadata kui blogipostitusi lugeda siis tundub see kõige õigem (kuigi ma loen ka väga palju postitusi).

Ma loodan, et ma ei kõla nagu mingi vinguja, kes otsib põhjuseid mitte blogida. Ma lihtsalt tõesti ei oska hoo pealt suvalises kohas hakata telefoniga postitusi kirjutama. Mõte lihtsalt ei hakka kunagi siis jooksma.

Äkki kellelgi on mingeid ägedaid nippe kuidas lasta enda loovus valla igal aja hetkel või äkki on hoopis mõnda head raamatut soovitada?

Siin kohal ma küsiksin ka kaas blogijatelt nõu, millise video monteerimis programmi ma võiks endale soetada ning millega kõige kergem oleks peale windows movie makeriga videosid kokku panna?

Enda armsatelt lugejatelt tahaksin, aga teada, kas teile meeldib rohkem videosid vaadata või lugeda blogi postitusi 🙂 ?

No tags

No Comments Yet.

Millised on sinu mõtted?

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga